Advert
Advert

Pursaklar Belediyesi'nden 5 Yılda Eğitime Büyük Destek

Eğitime destek vermek ve eğitim kalitesini artırmak amacıyla 5 yıl boyunca öğrencileri her an yanında olan Pursaklar Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, eğitim ve öğretime verdiği destek ile takdir topladı.

Pursaklar Belediyesi'nden 5 Yılda Eğitime Büyük Destek


Eğitime destek vermek ve eğitim kalitesini artırmak amacıyla 5 yıl boyunca öğrencilerin her an yanında olan Pursaklar Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, eğitim ve öğretime verdiği destek ile takdir topladı.
 
Pursaklar Belediyesi, her yıl olduğu gibi maddi durumuna bakılmaksızın, ilçede eğitim gören tüm öğrencilere, ‘‘Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden’’ projesi kapsamında kırtasiye seti, TYT, AYT ve LGS soru bankası kitap desteği, lisezone dergisi, ‘‘oku getir’’ etkinliği kapsamında vatandaşlara kitap emaneti, pandemi döneminde online derslere gb desteği verdi.

Pursaklar Belediyesi tarafından 18-30 yaş aralığındaki gençler Avrupa Birliği, Eurpean Solidarity Corps Programı kapsamın İtalya’ya da Dil Eğitimi için yolcu edilirken, yazılı görsel medyada etkin olmak isteyen vatandaşlar için de Basın Akademisi ve Medya Akademisi gibi programlar düzenledi.
 

‘‘İyi eğitim almış güzel ahlaklı gençlerimiz, çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır’’
Her fırsatta eğitim ve öğretimin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘İyi eğitim almış güzel ahlaklı gençlerimiz, çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Bizlerde geleceğimizin en kıymetli hazineleri olan çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Onların başarılı olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Tüm kardeşlerimizin hedeflerine ulaşmanızı canı gönülden istiyorum. Belediye olarak elimizden geldiği sürece destek olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.



Haber Kaynağı: Pursaklar Belediyesi
Haberi Yapan: Ebubekir Bastama
pursaklar Pursaklar Haber pursaklar belediyesi beykoz haber pursaklar haber pursaklar haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
31 Mart 2024 Ankara  ve İlçeleri Yerel Seçim Anketi ve Anket Sonuçları (Sizlerin Düşüncesi Bizim İçin Önemlidir!)
31 Mart 2024 Ankara ve İlçeleri Yerel Seçim Anketi ve Anket Sonuçları (Sizlerin Düşüncesi Bizim İçin Önemlidir!)
Pursaklar'da Spora Engel Yok
Pursaklar'da Spora Engel Yok